Hulpdiensten

De elektronische sigaret om te stoppen met roken

posted by admin mei 1, 2017 0 comments
2647670688_12ca56249d_z

Rook je al vele jaren en heb je al van alles geprobeerd zoals nicotine pleisters en cold turkey om van het roken af te komen maar wil dat maar niet lukken? Dan is de elektronische sigaret een prima oplossing voor jou, al heel veel consumenten hebben geprofiteerd van de voordelen van de elektronische sigaret.

Als je een sigaret rookt dan krijg je iedere keer opnieuw even veel nicotine binnen, je gaat ook niet steeds een halve sigaret weg gooien je hebt er immers flink voor betaald. Maar zo kom je uiteraard nooit van je nicotine verslaving af, het afbouwen van het rook gedrag wordt op deze manier heel erg lastig. En juist op dit gebied ligt de kracht van de elektronische sigaret, het afbouwen van de nicotine verslaving en dus ook de gewoonte om te roken.

De vloeistof die je gebruikt in de elektronische sigaret wordt e-liquid genoemd, deze vloeistof is verkrijgbaar in vier verschillende nicotine gehaltes, 0,6,12 en 18mg nicotine per ml e-liquid. Door dat e-liquid verkrijgbaar is met verschillende hoeveelheden nicotine kun je door maandelijks bijvoorbeeld omlaag te gaan in de hoeveelheid nicotine prima jouw nicotine verslaving afbouwen.

Zijn deze stappen te groot dan kun je ook e-liquid bij de e-liquid doen die geen nicotine bevat. Op die manier verklein je de stappen en dan kan je lichaam langzaam wennen aan het feit dat het minder nicotine krijgt.

Voordelen elektronische sigaret
Omdat je niet meer rookt krijg je ook vele male minder schadelijke stoffen binnen waardoor je je beter en fitter gaat voelen. Al na een maand geen sigaret meer gerookt te hebben zal je conditie er merkbaar op voorruit gegaan zijn. Ook omstanders en je dus je gezin profiteert van het feit dat je dampt, omdat dampen niet schadelijk is voor omstanders.

Interessante andere posts

Leave a Comment