Voeding

Hoe je kunt verzekeren dat je een ‘goede trip’ beleeft met paddo’s

posted by admin mei 16, 2017 0 comments
4725194550_de406db5ec_z

Ben je depressief en gespannen en wil je af van die donkere gedachten? Het wordt dan sterk aanbevolen dat je het gebruik van paddo’s eens gaat overwegen om je bewustzijn te veranderen en om bevrijding te kunnen ervaren!

Psychedelia was een subcultuur die het gebruik van psychedelische drugs omarmt. Populair in de jaren zestig en deze psychedelische stoffen werden gevonden in paddenstoelen en gebruikt om een zeer transcendente staat, die het vrije denken en het hogere bewustzijn aanmoedigden, te bereiken. Men geloofde dat deze verbindingen de macht hadden om het menselijk brein ten goede te veranderen.

Het effect van psilocybine op het menselijk brein

Dit middel heeft de macht om de mentale instelling van de gebruikers te veranderen en is gevoelig voor het herschikken van de hersenen. Het verandert op verschillende manieren ingrijpend het bewuste denkpatroon. Het proces is niet willekeurig maar ontstaat als een gechoreografeerde sequentie in het centrale zenuwstelsel omdat zich een nieuwe reeks neuronen creëren. De hippocampus en de thalamus zien een ommekeer van de normale activiteiten. Met het gebruik van paddo’s van Trufflemagic.com worden abnormale activiteiten in deze gebieden, die ook verantwoordelijk zijn voor de mooie dromen en emoties, gegenereerd.

Het gebruik van deze verbindingen is effectief voor het onderwerpen van het zelfbewustzijn centrum of het ego. Zodra het zelfbewustzijn van de gebruiker minimaal is, draait de activiteit in het emotionele centrum van de hersenen overuren, wat leidt tot een verhoogde emotionele toestand. Dit effect van de paddo duurt ongeveer 5-6 uur, maar de effecten zijn langer eigenlijk langer en kunnen zich uitstrekken tot maanden of zelfs een heel leven. De trip door de paddenstoel kan veelvoorkomende geestelijke gezondheidsproblemen zoals OCD, stress, angst, depressie en post-traumatische stress-stoornis verlichten, maar dit kan alleen indien het op een gecontroleerde manier wordt gebruikt. Een kleine en normale dosis is ook gunstig bij het helpen van terminale patiënten, om zich te verzoenen met de dreigende dood en het helpt hen te accepteren dat ze dood gaan.

Paddo’s blijken ook drugsgebruik en roken te kunnen beteugelen. Deze nieuwe verbindingen in de zenuwbanen en hyper connectiviteit in de hersenen leiden tot een diep besef van bewustzijn. Dit is gunstig bij het verminderen van de afhankelijkheid van sigaretten en andere stoffen. Het is belangrijk om te begrijpen dat paddo’s op zichzelf niet verslavend zijn, maar dat ze wel psychische afhankelijkheid kunnen creëren. Het goede is dat zelfs een enkele dosis van de paddenstoelen langdurige en soms zelfs permanente effecten veroorzaken. Het is noodzakelijk dat het gebruik wordt gecontroleerd en dat de dosering klein is, zodat er zich geen complicaties zullen voordoen.

Conclusie

Gecontroleerd gebruik van paddo’s kan een ‘goede’ trip genereren en heeft een verregaande psychologische impact. Het gebruik van deze stoffen in de psychotherapie is nog steeds niet geratificeerd, maar een groeiend aantal beoefenaars in de geestelijke gezondheid pleiten wel voor verder onderzoek op dit gebied. Er is veel ruimte om paddenstoelen te gebruiken als een aanvullende therapie bij psychische problemen.

Als je op zoek bent naar wat spannende momenten in het leven, verwen jezelf dan met de goedheid van een trip. Je zult verrast zijn over de resultaten.

Bezoek onze website eens: https://www.trufflemagic.com

Interessante andere posts

Leave a Comment