Uncategorized

Narrowcasting is ook uitermate geschikt voor de wachtkamer

posted by admin december 4, 2020 0 comments
pexels-donald-tong-189295-min

Narrowcasting is een moderne techniek, waarbij via grote beeldschermen boodschappen, video’s, reclame of algemene informatie uitgezonden kunnen worden. Veel bedrijven gebruiken daarom narrowcasting schermen om hun klanten, personeel of passanten te informeren, reclame te tonen of hen de weg te wijzen. Maar ook in wachtkamer van bijvoorbeeld huisartsenpraktijken en tandartsen valt de keuze steeds vaker op narrowcasting oplossingen. En terecht. Want het gebruik van een narrowcasting scherm in een wachtruimte is een slimme keuze. Welke voordelen heeft het gebruik van narrowcasting schermen in wachtkamers?

Mensen staan veel in de wacht: de kans om ze te informeren!

Een gemiddelde Nederlanders zit of staat tijdens zijn/haar leven 607 dagen in een wachtkamer. Wachten is niet de grootste hobby van de meeste mensen en wordt vaak als vervelend ervaren. Door een narrowcasting player in de wachtruimte te gebruiken, kun je het wachten voor mensen een stuk aangenamer maken. Door te kiezen voor goede informatieschermen, kun je de wachtenden entertainen, van info voorzien en ook reclame maken en ze zo van dienst zijn. Voor elk type wachtruimte zijn er narrowcasting oplossingen op maat te vinden. Zo kun je in een tandartsenpraktijk mensen informeren over de behandelingen die er zijn, een bedrijfsfilmpje laten zien, kennis overdragen over tandheelkunde en/of advertenties van tandenborstels laten zien. En zo zijn er nog tal van voorbeelden mogelijk wat er met narrowcasting in wachtruimtes allemaal gedaan kan worden.

Een narrowcasting scherm is een wachtverzachter

Mensen die in je praktijk in de wachtruimte zitten, kun je gedurende die tijd prima bezighouden en vermaken. Met een narrowcastingscherm maak je van hun waste time in no time quality time. Laat op je scherm leuke en informatieve filmpjes afspelen, geef ze informatie over de agenda van de komende tijd en entertain ze met grappige informatie over jouw praktijk. Wat altijd werkt, is je wachtende klanten een film laten zien over de historie van je praktijk en over jullie successen. Zo doe je op een slimme manier aan p.r. en klantenbinding.

Keuze genoeg aan soorten schermen

Prettig aan narrowcasting player met bijhorende software gebruiken, is dat je veel keuze hebt aan soorten schermen en typen software. Voor elk type wachtkamer is er wel een oplossing op maat. Verder is het tegenwoordig mogelijk om meerdere schermen met elkaar te verbinden tot één groot scherm. Zeker in grote wachtruimtes kan het nodig zijn om meerdere gecombineerde narrowcastingschermen in te zetten of enkele losse schermen naast elkaar te gebruiken.

Interessante andere posts

Leave a Comment