Zorg

Hiermee kun je terecht bij een paragnost.

posted by admin mei 23, 2022 0 comments
kelly-sikkema-xx2wtblr3r8-unsplash

Heb jij wel vaker dan eens bepaalde gevoelens gehad over mensen, ruimtes of andere dingen die je niet helemaal kon plaatsen. Heb jij wel eens vaker het gevoel gehad dat je iets hebt aangevoeld of onbewust hebt voorspeld? Ben jij er van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde? Als jij je in al deze dingen kan vinden kan het heel erg interessant zijn om eens een bezoekje te brengen aan een paragnost. Nu vraag jij je misschien af wat dit dan precies is, wat deze personen doen en waarmee ze je kunnen helpen? Dat vertel ik je graag in deze tekst!

Wat is een paragnost?

Om mijn uitleg te beginnen moet ik natuurlijk starten bij de paragnost zelf, want wat is dit precies? Een paragnost is een persoon die je fysiek kan bezoeken, maar tegenwoordig ook via internet kan spreken, via Master Medium bijvoorbeeld! Deze persoon helpt door middel van zijn of haar paranormale gaven mensen! Een paragnost kan via waarnemingen van de zintuigen meer vertellen en te weten komen over mensen, bepaalde situaties en zelf overledenen vertellen. Sommige mensen noemen een paragnost ook wel een helderziende. Doordat de paragnost deze gave heeft om dingen aan te voelen en te weten te komen kan hij of zij dringende vragen van cliënten beantwoorden!

Waarmee kan een paragnost je helpen?

Nu denk jij misschien, allemaal heel leuk en aardig zo’n paragnost, maar waarom zou ik hier naartoe gaan? Dat is het volgende deel van mijn uitleg, want waarmee kan een paragnost je helpen? Doordat je een paragnost ook via het internet kan spreken is de drempel erg laag, bijvoorbeeld op https://mastermedium.nl/ kan je er zo één spreken. Een paragnost kan je helpen door bijvoorbeeld te zien wat er in de toekomst zal gaan gebeuren, aan te voelen wat er met je aan de hand is of te voelen hoe jij iets het beste kan aanpakken. Op basis van zijn of haar waarnemingen zal de paragnost jou een advies geven waar je als het goed is een eindje mee verder kan of veel steun uit kan halen.

 

Interessante andere posts

Leave a Comment