Uncategorized

Mogelijkheden qua fysiotherapie voor mensen uit Doetinchem

posted by admin februari 7, 2023 0 comments
541b25ce-c95b-4916-88c6-c3130fec8d81

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten verwelkomen we wekelijks veel patiënten uit Doetinchem door de kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie die we vanuit onze praktijken leveren. Wanneer je behandeld wordt binnen een van onze praktijken dan zijn er enkele voordelen ten opzichte van de rest van de praktijken in de buurt van Doetinchem die fysiotherapie aanbieden.

Onze praktijken zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (Gld). Zelhem ligt het dichtst in de buurt voor de mensen die uit Doetinchem komen

Behandelplan en specialisaties

Binnen onze praktijk stellen we altijd een behandelplan op aan de hand van de gestelde diagnose. Zo verkrijg je ook als patiënt inzicht in het verloop van de behandeling en hoe lang het herstel (ongeveer) nog zal duren.

Doordat er een behandelplan wordt opgesteld door de fysio wordt het voor jou al patiënt ook inzichtelijk en transparant hoe de behandeling verloopt. Daarnaast kan de behandeling ook geëvalueerd worden op basis van het behandelplan. Zo weet je als fysiotherapeut én als patiënt zijnde hoe de behandeling is verlopen.

Medische fitness

Nadat de behandeling succesvol is verlopen, is het belangrijk om grondig te werk te gaan om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst de klachten niet meer terugkeren. De fysiotherapeuten bij Janssen van Dijke hebben hiervoor de unieke oplossing bedacht; Medische Fitness.

Benieuwd naar wat Medische Fitness is? Lees hier verder

Met behulp van Medische Fitness kun je namelijk onder begeleiding van de fysiotherapeut werken aan een klachtenvrije toekomst. Je gaat wekelijks in groepsverband sporten met de fysio en gaat dan aan de slag met een gepersonaliseerd schema. Tijdens de lessen kun je de gecertificeerde fysiotherapeuten vragen om uitleg van een oefening of wat je het best kunt doen wanneer je bijvoorbeeld pijn ervaart.

Dicht in de buurt van Doetinchem

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke zitten erg dicht in de buurt van Doetinchem. Het is ongeveer 10 minuten fietsen of vijf minuutjes met de auto vanaf Doetinchem om bij onze praktijk te komen. Het feit dat onze praktijk zo dicht in de buurt van Doetinchem zit zal dan ook verklaren dat veel patiënten uit die stad de weg naar ons weten te vinden.

Je bent op maandag t/m vrijdag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat van harte welkom in één van onze praktijken. Wanneer je uit Doetinchem komt raden we je wel aan om voor de praktijk in Zelhem te kiezen omdat deze een stuk dichterbij ligt dan die in Hengelo (Gld).

Interessante andere posts

Leave a Comment