Zorg

4 belangrijke zorgproducten voor een ziekenhuis

posted by admin april 10, 2018 0 comments

Naast dat we kunnen beschikken over een goede zorgverzekering hebben we tegenwoordig zeer professionele ziekenhuizen met zorg van zeer hoge kwaliteit. Dit komt mede doordat we in Nederland de beste zorgproducten tot onze beschikking hebben. Dankzij deze innovatieve producten kunnen zorgprofessionals op een zo efficiënt mogelijke manier zorg verlenen aan de mensen die dat nodig hebben. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste zorgproducten voor een ziekenhuis!

Dokter

1. Infuuspaal

De infuuspaal is altijd al belangrijk geweest voor een ziekenhuis. Tegenwoordig is een infuuspaal behoorlijk doorontwikkeld. Zo zijn er tegenwoordig infuuspalen waar niet alleen een infuus aan bevestigd kan worden, maar die tegelijkertijd dient als ondersteuning tijdens het lopen of opstaan voor de patiënt. Op die manier ontstaat er dus een mobiele infuuspaal, die het mogelijk maakt voor de patiënt om te bewegen terwijl hij aan het infuus gekoppeld is.
2. Hygiënische opbergruimte

Hygiëne is niet zomaar belangrijk in een ziekenhuis, maar van levensbelang! Daarom is een van de belangrijkere zaken in een ziekenhuis een hygiënische opbergruimte voor spullen die regelmatig in aanraking komen met patiënten. Je kunt hierbij denken aan een schone opbergruimte voor ondersteken die na het spoelen en schoonmaken moeten worden opgeborgen om later weer gebruikt te worden. Hiervoor zijn speciale rekken verkrijgbaar. Bijvoorbeeld voor aan de wand, maar er zijn zelfs verrijdbare rekken!
3. Producten die infectie voorkomen

Je kon het net al lezen; een schoon ziekenhuis en schone ziekenhuisproducten zijn van groot belang. Hygiëne hangt samen met het voorkomen van infecties. Zo zijn er speciale kasten die zo ontworpen zijn dat alle infectie preventieve hulpmiddelen er gemakkelijk in kunnen worden opgeborgen en vooral ook gemakkelijk te pakken zijn door medewerkers van het ziekenhuis bij calamiteiten.
4. Een verlosbed

Veel vrouwen bevallen in het ziekenhuis. Daarom is een product zoals een verlosbed onmisbaar in een ziekenhuis. Dergelijke bedden zijn de ideale combinatie van een kraam- en verlosbed. Zowel de zwangere, barende en de kraamvrouw maken op deze manier van één bed gebruik. Het bed is volledig ergonomisch waardoor zaken als rugklachten niet meer voorkomen. Daarnaast is het in allerlei standen te verstellen zodat het bed de optimale stand kan aannemen tijdens elke fase van de bevalling.

Bovenstaande producten zijn een greep uit alle belangrijke producten die een ziekenhuis nodig heeft. Dankzij dit soort producten is de zorg in Nederlandse ziekenhuizen van topkwaliteit en kunnen we er terecht voor uiteenlopende zaken. En het mooie is dat er elke dag weer aan dergelijke producten wordt gewerkt.

Interessante andere posts

Leave a Comment