Uncategorized

Een goede brandweertraining

posted by admin oktober 2, 2018 0 comments

brandweertrainingen

Kies voor een goede brandweertraining

Als brandweerkorps is het belangrijk dat je personeelsleden goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied. Het is daarom zaak de brandweermannen en -vrouwen regelmatig brandweertrainingen te laten volgen zodat ze in de praktijk snel en adequaat kunnen reageren.
Kies voor een training op maat

Bij G4S kun je ook terecht voor brandweertrainingen. Deze kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bedrijf zodat ze precies aansluiten op wat jij wilt voor het korps. De trainingen kunnen in-company gegeven worden maar er zijn ook verschillende trainingslocaties in Nederland die speciaal zijn ingericht voor brandweertrainingen. Naast het overleggen over de locatie waar de training gehouden wordt kan er ook gesproken worden over de inhoud. Ook de tijden waarop de trainingen gegeven worden kunnen in overleg bepaald worden.
Diverse trainingen mogelijk

Er zijn verschillende trainingen mogelijk waarbij gedacht kan worden aan verschillende niveaus. Zo kunnen er manschappen opgeleid worden maar is een opleiding tot bijvoorbeeld onder-brandmeester ook mogelijk. Als je interesse hebt in de trainingen neem je het beste even contact op met G4S.
Werken volgens de geldende normen

Alle brandweertrainingen voldoen aan de wettelijke normen die ervoor gelden in ons land. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de behaalde papieren geldig zijn en je personeel veilig en volgens de wet mag werken.
Nadruk op de praktijk

Of je er nu voor kiest om op een trainingslocatie van G4S te oefenen of op de eigen locatie maakt geen verschil voor de inhoud van de cursus als er gekeken wordt naar de praktijk. De geleerde theorie wordt dusdanig in praktijk gebracht dat de deelnemers er daadwerkelijk wat aan hebben en goed voorbereid op de werkplek aan de slag kunnen. De trainingen zijn dermate gericht op de praktijk dat ze altijd toegepast kunnen worden.

Interessante andere posts

Leave a Comment