Zorg

Veilig online medicijnen bestellen

posted by Marloes november 23, 2016 0 comments
Antibiotica

Meestal haal je medicijnen die je gebruikt op bij je plaatselijke apotheek. Hier sta je ingeschreven en zij weten precies welke medicijnen je op dit moment gebruikt en welke je in het verleden hebt gebruikt. Daarnaast kunnen zij de rekening doorsturen naar de zorgverzekeraar om te bekijken of je recht hebt op een eventuele vergoeding. Soms kan het echter gemakkelijk zijn om medicijnen via internet te bestellen, bijvoorbeeld als je ze in het weekend nog wilt bestellen of als je geen tijd hebt om langs de apotheek te gaan, waar het buiten werktijden altijd ontzettend druk is.

Wanneer medicijnen kopen via internet?
Het is aan te raden om medicijnen via internet alleen te bestellen wanneer je zeker weet dat je geen recht hebt op vergoeding. Bestel je medicijnen via deze weg, dan komen ze namelijk meestal niet in aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekeraar. In sommige gevallen kan het nuttig zijn om online medicijnen te kopen. Bijvoorbeeld wanneer je medicijnen nodig hebt die in Nederland (bijna) niet meer te verkrijgen zijn. Bestel je ze via internet, dan kunnen ze namelijk ook vanuit het buitenland komen en kan het zijn dat je toch je eigen vertrouwde medicijn kunt blijven gebruiken, ook al is dit medicijn in Nederland niet meer te verkrijgen. Maar hoe kun je de medicijnen nou op een veilige manier via internet bestellen?

Hoe kun je veilig online medicijnen bestellen?
Er zijn speciale websites waar je terecht kunt voor het bestellen van medicijnen op een verantwoorde manier. Hier krijg je eerst een gesprek met een gekwalificeerde arts, voordat je medicijnen kunt bestellen. Deze arts beoordeelt je situatie aan de hand van het gesprek en kan eventueel een recept uitschrijven voor de medicijnen. Het zijn deskundige artsen die net zo bekwaam zijn in hun vak als je eigen vertrouwde huisarts. Op deze manier weet je zeker dat je op een veilige en verantwoorde manier de medicijnen krijgt voorgeschreven. Daarnaast is betaling en verzending via een website als deze hartstikke betrouwbaar. Wil je dus via een andere weg medicijnen bestellen dan via je apotheek, dan biedt dit een goede optie. Een goed voorbeeld van een dergelijke dienst, is DokterJaap.nl. Via deze site kun je veilig en discreet erectiemedicijnen als Cialis bestellen.

Interessante andere posts

Leave a Comment