Zorg

Goedkope tanden bleeksets? Is dat verstandig?

posted by Shannen augustus 1, 2016 0 comments
witte tanden

Tanden bleken is voor een heleboel mensen een grote stap, want je bent ontzettend zuinig op je gebit. Je wil geen risico lopen met je tanden, het liefst zou je ze je hele leven met je tanden willen doen. Vandaar dit artikel, is het wel verstandig om een goedkoop product aan te schaffen als je het echt zelf wil gaan doen?

Waarom risico lopen?

Niet alle goedkope producten zijn bij voorbaat slecht. Wat een feit is de fabrikanten van goedkope tanden bleeksets hebben minder vermogen om te investeren in onderzoek en ontwikkeling van hun product, dit kan een mogelijk risico vormen voor je gebit. Houdt er rekening mee dat je tanden ook poreus kunnen raken en dat je glazuur aangetast kan worden. Dit zijn enkele problemen die kunnen oplopen.

Waarom kiezen voor Crest 3D White producten?

Crest 3D White is een grote speler op de tanden bleek markt. Ze zijn constant bezig met de ontwikkeling van hun producten om ervoor te zorgen dat jij als klant zo min mogelijk risico loopt. Als je jouw tanden bleekt bij een tandarts of mond hygienist dan loop je ook risico’s. De producten die een tandarts gebruikt zijn gemaakt van dezelfde ingrediënten die in Crest 3D White producten gebruikt worden, dus de meest veilige manier om jouw tanden te bleken is met gebruik van Crets 3D White producten, bekijk het gehele assortiment van Crest 3D White op onze website.

Waarom zou je kiezen voor MR.BLANC?

Als je alleen al op sociale media zoekt naar Mr Blanc krijg je honderden misschien wel duizenden reviews en resultaten te zien van gebruikers van de bleekset van MR.BLANC. Als dat je nog niet heeft overtuigd, dan kan je altijd nog op youtube zoeken naar reviews van de whitestrips van MR.BLANC ze zijn ontzettend vaak beoordeeld. Mr.Blanc is ontzettend populair en het werkt ook ontzettend goed! Wil je veilig en zonder waterstofperoxide je tanden bleken dan is de tanden bleekset van Mr.Blanc ideaal voor jou.

Interessante andere posts

Leave a Comment